EnglishMenu

inSided genomineerd voor de Deloitte Rising Star Award 2012

13 / 09 / 2012 15:43 door Grietje

InSided is door Deloitte genomineerd voor de Rising Star Award 2012. Een prestigieuze award voor de snelst groeiende en innovatieve jonge technologiebedrijven van 2012. Uiteraard zijn wij heel blij met deze nominatie en trots op ons team!

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende  technologiebedrijven in Nederland en België. De Rising Star  is een categorie van de Technology Fast50, speciaal voor bedrijven jonger dan vijf jaar die uitblinken qua omzetgroei, omzetpotentie, schaalbaarheid en innovatiekracht. InSided is een van de 12 genomineerden voor de Rising Star Award van de bijna 300 technologiebedrijven die zich hebben ingeschreven voor de Deloitte Technology Fast50. Op 11 oktober pitchen Robin van Lieshout (CEO) en Wouter Neyndorff (CTO) in Den Haag voor een onafhankelijke jury aangevoerd door Elderd Land (Gimv). Daarna volgt bekendmaking van de award winnaar. 

Technology Fast50

"We merkten de afgelopen jaren al dat het aantal internetbedrijven in onze ranglijst toenam. Digitale innovaties en ontwikkelingen, zoals social media, cloud computing, apps en big data liggen hieraan ten grondslag. Daarnaast zijn ook software- en telecombedrijven goed vertegenwoordigd en vinden we een aantal mooie hightech bedrijven terug onder de Fast50 en Rising Star genomineerden. Innovatie laat zich in veel gevallen in omzetgroei vertalen, dat moeten we juist in economisch slechte tijden niet vergeten. Deze topondernemingen hebben we harder nodig dan ooit." - Carlo Renne, Programma Manager van de Technology Fast50

Ambitieus, innovatief en gedreven

InSided is sinds de oprichting in 2010 hard gegroeid en bestaat inmiddels uit een team van ruim 15 gedreven en enthousiaste professionals. Samen met de klant werkt inSided aan dynamische en innovatieve concepten voor de sterk groeiende online markt. InSided levert community oplossingen aan grote organisaties als Zilveren Kruis, Eneco en de Kindertelefoon. Daarmee is inSided een bewezen sterke speler in de wereld van social CRM. Met het faciliteren van interactie met en tussen klanten biedt inSided onderscheidend vermogen, waarbij organisaties voorop lopen in de razendsnelle ontwikkeling van Customer Engagement. Hierbij is online interactie en co-creatie voor organisaties essentieel. 

“Bij inSided werken we met een jong en gedreven team. Grote kracht achter ons succes is niet alleen het product, maar ook de samenwerking die wij hebben met onze klanten. Samen vormen wij echte teams om iedere community tot een succes te maken en te blijven doorontwikkelen.” – Robin van Lieshout, CEO inSided

Rising Star genomineerden 2012

Lees hier meer artikelen over dit onderwerp:
Deloitte
Dutch Cowboys
Management Team
Sprout